Duetprogramma Moskou
Coaching voor 3 duetten door verschillende choreografen verbonden aan Dance Theatre Moscow. Januari 2010.

Stadswerk-Halte 29
Regie in samenwerking met Niek Kortekaas voor de 2 jaarlijkse voorstelling van Danssstudio Arabesque (Antwerpen) met ongeveer 500 dansers. Mei 2009 op locatie in hangar ‘Waagnatie’ te Antwerpen.

Slow
Bewegingsassistentie aan Tom Barman (dEUS), regisseur en zanger voor de videoclip van het nummer Slow, CD Vantage Point. (deze assistentie werd verleend aan 4 jonge danseressen) – 2008.

Waterwerk
Voorstelling van Danssstudio Arabesque met ongeveer 500 dansers onder de regie van Niek Kortekaas. Artistieke assistentie aan Niek Kortekaas (in de vorm van een basisstructuur vastleggen voor de gehele voorstelling tot het bewaken van de algehele choreografische en dramaturgische lijn) – 2007.

Apekool met frietjes
Een dansvoorstelling van en gedanst door Marie Decorte en Sandra Delgadillo. Repetitor. Geproduceerd door Villanella vzw – 2006.

Mijnheer Duizendblad
Voorstelling van Danssstudio Arabesque met ongeveer 500 dansers. Artistieke assistentie (in de vorm van een basisstructuur vastleggen voor de gehele voorstelling tot het bewaken van de algehele choreografische en dramaturgische lijn) – 2005.