Protect/perform   Boek Protect/perform
Protect/perform is een terugblik op een periode van vijftien jaar waarin Ann Van den Broek zich ontwikkelde van danseres tot gerenommeerd choreografe van prijswinnende dansvoorstellingen. Aan de hand van gesprekken met schrijfster Marcelle Schots, reflecties en veel nog niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal, wordt de context belicht waarin het werk van Van den Broek kon ontstaan.

Titel Protect/perform
Ondertitel On the work of | Over het werk van Ann Van den Broek - WArd/waRD
Formaat 17 x 24 cm
Aantal pagina’s 160
Bindwijze softcover, genaaid gebrocheerd
Taal Engels/Nederlands
Prijs € 27,50 (excl. verzendkosten)

Het boek is te koop na afloop van de voorstellingen of kan besteld worden door een mail te sturen naar boek@wardward.be.

   
CD The Red Piece CD The Red Piece
De muziek van The Red Piece, speciaal gecomponeerd door de Belgische band Dez Mona, is op CD verschenen. In de uitzonderlijke stem van Gregory Frateur hoort men pure passie, in verschillende kleuren. Trouw schreef over de muziek: “Het zijn de songs van Gregory Frateur die The Red Piece een ziel verschaffen. Liefde is heilig vuur, valt uit zijn woorden te begrijpen, maar ook een emotie die onvoorspelbaar is en daarom te vrezen valt.”

De CD is te koop na afloop van de voorstelling en tijdens concerten van Dez Mona.
   
Haakwerk Steun WArd/waRD door het kopen van uniek haakwerk
Na afloop van de voorstellingen van The Red Piece kan er haakwerk gekocht worden, gemaakt door de dansers en Ann Van den Broek tijdens het maakproces. Support WArd/waRD en koop voor €5,- of meer een unieke armband of ketting voorzien van een label met de naam van de maker.
   
T-shirt We Solo Men   We Solo Men t-shirt
De volgende t-shirts zijn nog beschikbaar:
Vrouwen
- zwart t-shirt, korte mouw met blauwe opdruk (M/L)
- blauw t-shirt, korte mouw met witte opdruk (S/M/L)
- blauw t-shirt, driekwart mouw met witte opdruk (M/L)

Mannen
- zwart t-shirt, korte mouw met blauwe opdruk (S/M/L)
- blauw t-shirt, korte mouw met witte opdruk (S/M/L)

Prijs €12,00 (incl. verzendkosten).

Stuur een e-mail naar info@wardward.be met daarin uw contactgegevens en uw bestelling. Zodra wij uw gegevens binnen hebben nemen wij contact met u op.