Zwaan 2015


 
 
2017   Accusations genomineerd van de Zwaan voor de meest indrukwekkende dansproductie van het seizoen. De Zwaan is de meest prestigieuze dansprijs van Nederland en wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD).
Accusations geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen als één van de belangwekkendste producties van het seizoen.

2015 The Black Piece winnaar van de Zwaan voor de meest indrukwekkende dansproductie van het seizoen. De Zwaan is de meest prestigieuze dansprijs van Nederland en wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD).
The Black Piece geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen als één van de belangwekkendste producties van het seizoen.

2015 Winnaar van de Dioraphte Dansprijs met The Black Piece. De prijs is bedoeld voor een in Nederland werkzame choreograaf met sterke internationale potentie. Een jury van internationale programmeurs kent deze prijs toe een choreograaf wiens werk in de programmering van de Nederlandse Dansdagen is opgevallen.

2015 Andeas Kuck genomineerd voor de Zwaan voor de meest indrukwekkende dansprestatie van het seizoen voor zijn rol in The Black Piece.

2015 Adam Uzelac en Ann Van den Broek winnaars van de Licht Ontwerp Prijs van het Tsjechische Dans Platform voor hun ontwerp voor de productie Phrasing the Pain.

2014 The Red Piece genomineerd voor de Dans Publieksprijs.

2014 Davide Chocchiara winnaar van de Dans Publieksprijs voor zijn rol in The Red Piece.

2013 Domestica genomineerd voor een Zwaan voor de meest indrukwekkende dansproductie van het seizoen.

2013 The Red Piece geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen als één van de belangwekkendste producties van het seizoen.

2012 The Co(te)lette Film winnaar van ‘Visionary Award’ van het San Francisco Dance Film Festival (USA).

2011 The Co(te)lette Film winnaar van ‘Le Prix du Film sur l’Art’ tijdens het Festival du Film sur l’Art in Brussel (BE).

2011 The Co(te)lette Film winnaar van de prijs voor de beste dansfilm van het Cyprus International Film Festival (CY).

2011 The Co(te)lette Film winnaar ‘Best of Festival Award’ van het Dance Camera West Festival in Los Angeles (USA).

2010 We Solo Men geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen als één van de belangwekkendste producties van het seizoen.

2010   Winnaar Mouson Award. De Mouson Award is een initiatief van Künstlerhaus Mousonturm in Frankfurt (Duitsland). De Mouson Award wordt eens in de twee jaar, door een onafhankelijke jury, uitgereikt aan een groep, compagnie, choreograaf of regisseur voor een artistiek uitmuntende productie die in het Künstlerhaus Mousonturm te zien is geweest.

2009   I SOLO MENT genomineerd voor een Zwaan voor de meest indrukwekkende dansproductie van het seizoen.
I SOLO MENT geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen als één van de belangwekkendste producties van het seizoen.

2008   Co(te)lette winnaar van de Zwaan voor de meest indrukwekkende dansproductie van het seizoen. De Zwaan is de meest prestigieuze dansprijs van Nederland en wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD).
Co(te)lette geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen als één van de belangwekkendste producties van het seizoen.

2008   Cecilia Moisio genomineerd voor de Zwaan voor de meest indrukwekkende dansprestatie van het seizoen voor haar aandeel in Co(te)lette.

2007   E19 (richting San José) genomineerd voor een Zwaan voor de meest indrukwekkende dansproductie van het seizoen.
E19 (richting San José) geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen als één van de belangwekkendste producties van het seizoen.

2007   Cecilia Moisio genomineerd voor de Zwaan voor de meest indrukwekkende dansprestatie van het seizoen voor haar rol in E19 (richting San José) . De zwanen worden jaarlijks uitgereikt door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties.

2006   FF+Rew 60:00 geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen als één van de belangwekkendste producties van het seizoen.

2005   Ann Van den Broek maakte speciaal voor Daan Vervoort (student van de Koninklijke Balletschool Antwerpen) de choreografie Meltdown. Met deze solo wint hij op het 'Concours de Danse' in Biarritz (Frankrijk) de Gouden Dansprijs Hedendaags en de Prijs van de stad Biarritz.

2004   Quartet with One geselecteerd voor de Serie Nieuwe Theatermakers van het Nederlands Theater Instituut.

2003   FF+Rew geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen als één van de belangwekkendste producties van het seizoen.

1996   Ann Van den Broek genomineerd voor de Zilver Theaterdansprijs van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties voor Solo IV, een choreografie van Krisztina de Châtel.